Skrivande

Jag är en skrivande person. Jag har alltid skrivit. Från sagor på en ärvd skrivmaskin från sju års ålder till att försöka ro i land Den Stora Romanen. Min styrka har alltid varit det skrivna ordet. Korrekturläsning? Ja, det är en ett rent nöje.

För att utveckla mitt skrivande har jag anlitat lektör/skrivcoach som läst mina texter i omgångar. Jag har också slukat otaliga handböcker, bloggar och podcastavsnitt om författande och kreativt skrivande. Två år i rad har jag skickat in bidrag till Författarens julkalender där jag ibland vunnit små vinster som du kan läsa exempel på här.

Förutom mitt pågående romanprojekt (som bäst benämns som en psykologisk spänningsroman/relationsdrama) finns i mina gömmor manusutkast till barnböcker, deckare och en och annan teaterföreställning. I mitt huvud rullar alltid en ny historia, en intrig, en dialog.

Min debutbok heter Killian och kollikoptern och är en bilderbok utgiven på Visto förlag år 2022. Både text och idé är min egen, med illustrationer av bästa Ulia Panfilova. Mer information om hur du kan beställa boken hittar du på http://www.killian.nu